Τραγωδία στη Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδιά με ποδήλατα – Νεκρός 14χρονος (pics)

Η βόλτα των παιδιών με τα ποδήλατα στον Καραβόμυλο το βράδυ της Πέμπτης εξελίχθηκε σε τραγωδία που συγκλονίζει ολόκληρη τη Φθιώτιδα.

Τραγωδία στη Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδιά με ποδήλατα – Νεκρός 14χρονος (pics)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Η παρέα των παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν στα πέντε ποδήλατα, τα οποία είχαν φώτα μπρος και πίσω, και κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό.

Ξαφνικά στο ύψος του "Γκλαντζούνη", ένα Audi που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, προς Καραβόμυλο, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 44χρονος οδηγός φέρεται να είδε τα παιδιά την τελευταία στιγμή, είχε όμως μεγάλη ταχύτητα.

Έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε και το τρίτο.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το ένα από τα δίδυμα αδέλφια να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ από τύχη γλύτωσε ο αδερφός του και ένας ακόμη συνομήλικος φίλος τους.

Πάνω από το βαριά τραυματισμένο παιδί έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γνωστός γιατρός από τη Λαμία. Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Οι επόμενες εικόνες από το Audi, που οδηγούσε ο 44χρονος Αλβανός, δείχνουν τη σφροδρότητα της σύγκρουσης κυρίως με το ποδηλάτο του άτυχου παιδιού, που εκτινάχθηκε ψηλά και έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Επικίνδυνος δρόμος

Οι κάτοικοι της περιοχής κανουν λόγο για δρόμο "σφαγείο", αφου σε πολλά σημεία μέσα σε κατοικημένες περιοχές δεν έχει φωτισμό, αλλά ούτε και πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να περπατούν στο σκοτάδι μέσα στο δρόμο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο οδηγός κρατείται ενώ του έγινε έλεγχος και για αλκοόλ.

Πηγή: topontiki.gr