Μετρό Θεσσαλονίκης: Κλειστοί 6 σταθμοί από τις 3 το μεσημέρι λόγω ΔΕΘ

Οι συρμοί δεν θα κάνουν στάση.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Κλειστοί 6 σταθμοί από τις 3 το μεσημέρι λόγω ΔΕΘ

Κλειστοί θα είναι από σήμερα το μεσημέρι στις 15.00 (6/09) έξι σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για τη ΔΕΘ.

Οι προσωρινές τροποποιήσεις στη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών.

Συγκεκριμένα, από τις 15:00 το μεσημέρι θα ανασταλεί η λειτουργία των σταθμών «Ευκλείδης», «Παπάφη», «Πανεπιστήμιο», «Σιντριβάνι», «Αγίας Σοφίας» και «Βενιζέλου».

Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούν στάσεις στα συγκεκριμένα σημεία. Η επαναλειτουργία τους θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Η κυκλοφορία στους υπόλοιπους σταθμούς του δικτύου θα διεξάγεται κανονικά.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, θα λειτουργεί εκτάκτως το εκδοτήριο του σταθμού «Σιντριβάνι» για έκδοση και ανανέωση Προσωποποιημένων Καρτών.

Το ωράριο έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Παρασκευή 5/9: 09:00 – 17:00

Σάββατο 6/9 – Κυριακή 7/9: 09:00 – 21:00

Δευτέρα 8/9 – Παρασκευή 12/9: 15:00 – 21:00

Σάββατο 13/9 – Κυριακή 14/9: 09:00 – 21:00

Πηγή: CNN.gr



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110