Μητσοτάκης: «Καμία έπαρση, μόνο δουλειά» (vid)

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές

Μητσοτάκης: «Καμία έπαρση, μόνο δουλειά» (vid)

Την ευγνωμοσύνη του προς τον ελληνικό λαό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη Νέα Δημοκρατία με την αυτοδυναμία της για τη νέα κυβέρνηση εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έκανε λόγο για αποφυγή αλαζονείας και έπαρσης και άμεση συνέχεια των μεταρρυθμίσεων, τονίζοντας ότι έκλεισε οριστικά ένας κύκλος ψέματος και τοξικότητας.

«Δεν υπόσχομαι θαύματα, αλλά οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα. Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική, δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν μπροστά σας εκλεγμένος με ισχυρή εντολή για δεύτερη τετραετία. Δούλεψα πολύ σκληρά, δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες και την οικογένειά μου που με κράτησαν πάντα προσγειωμένο ώστε να μπορώ να ακολουθώ όσο μπορώ τους στίχους του ποιητή «να ονειρεύεσαι μπορείς, χωρίς να γίνεις δούλος των ονείρων και κυρίως με τα πλήθη να μιλάς και να κρατάς την αρετή σου» συνέχισε με μια προσωπική αναφορά.

«Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας αλλά από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή Ελλάδα με περισσότερο ευημερία και δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο Μητσοτάκης.