Μητσοτάκης: «Εκλογές σε 12 μήνες από σήμερα»

Στους 12 μήνες έθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον εκλογικό πήχη κλείνοντας με την ομιλία του το 14ο συνέδριο της ΝΔ

Μητσοτάκης: «Εκλογές σε 12 μήνες από σήμερα»

Σίγουρος για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές οι οποίες θα γίνουν σε 12 μήνες από σήμερα, όπως χαρακτηριστικά είπε, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 14ου συνεδρίου της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα μέλη του κόμματος οι οποίοι βρέθηκαν στο Metropolitan Expo κατά το τριήμερο συνέδριο λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.

«...Σήμερα οργανώσαμε το μεγαλύτερο συνέδριο στην ιστορία της παράταξής μας με την πιο πυκνή συμμετοχή», αυτό επισήμανε ο πρωθυπουργός. Πρόσθεσε επίσης:
«Εθνικό στόχο αποτελεί μέσα το καλοκαίρι η έξοδος της χώρας μας από την τελευταία φάση της ενισχυμένης εποπτείας, για να κλείσει επιτέλους αυτό το τραυματικό κεφάλαιο το οποίο άνοιξε πριν από μια δεκαετία..."
Επανέλαβε ότι η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για όλους τους Έλληνες «σηματοδοτεί την επιλογή μας να συνεχίσουμε την πολιτική των φοροελαφρύνσεων».