Στις 19:00 το διάγγελμα του Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να προχωρήσει το απόγευμα (19:00) σε διάγγελμα για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών, αλλά και για την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος

Στις 19:00 το διάγγελμα του Μητσοτάκη

Στις 7μμ θα λάβει χώρα το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών σε συγκεκριμένες κατηγορίες του πληθυσμού, αλλά και την εξέλιξη του προγράμματος εμβολιασμού.

Πυρετός συσκέψεων για τη μετάλλαξη Δέλτα - Πιθανό διάγγελμα Μητσοτάκη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη ειδοποιηθεί το τηλεοπτικό συνεργείο, που θα καταγράψει το διάγγελμα, ενώ υπάρχει ήδη συνεννόηση με τα ΜΜΕ, ώστε να λάβουν εικόνα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει άμεσα και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων σε γηροκομεία και δομές ΑμΕΑ.

Αυτό που επίσης αναμένεται είναι να γίνει γνωστό είναι ποιες κυρώσεις θα περιμένουν όσους αρνούνται να ακολουθήσουν την κυβερνητική απόφαση.

Επίσης, θα πει ότι οι κλειστοί χώροι στα καταστήματα θα ανοίξουν μόνο για τους εμβολιασμένους με το δεδομένο αυτό να απομακρύνει το ενδεχόμενο ύπαρξης μεικτών χώρων.