Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο ανήλικοι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας, ενώ ελεύθερος αφέθηκε και ο ειδικός φρουρός

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο ανήλικοι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας. Ελεύθερος αφέθηκε και ο ειδικός φρουρός.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός τους, Κώστας Δημόπουλος: «Ζήτησαν μια ευκαιρία και την πήραν. Έχουν μετανοήσει πλήρως για την πράξη τους. Θεωρώ ότι επικράτησε η δικαιοσύνη».

Μετά την απολογία τους ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, τα αδέλφια 17 και 15 ετών, αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ καλούνται να παρουσιάζονται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά στους τρεις μήνες. Παράλληλα, τους επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και επιτήρηση από επιμελητή κοινωνικής αρωγής.

Νωρίτερα στην απολογία τους στον ανακριτή οι δύο ανήλικοι εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο σταθμό μετρό της Ομόνοιας. Σύμφωνα με όσα είπαν, έπραξαν αρχικά όντας σε άμυνα και στη συνέχεια επιτέθηκαν, ενώ ο ξυλοδαρμός ήταν αποτέλεσμα μίας άδικης συμπεριφοράς του σταθμάρχη, επειδή τους προκάλεσε. Ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι θα το κάνουν και μπροστά στο θύμα.