Παίρνει εξιτήριο ο Ντόναλντ Τραμπ (pic)

Όπως το ανακοίνωσε ο ίδιος στο twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ παίρνει εξιτήριο στις 01.30 ώρα Ελλάδος

Παίρνει εξιτήριο ο Ντόναλντ Τραμπ (pic)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα βγει στη 01:30 (ώρα Ελλάδος) από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για θεραπεία για την COVID-19.

Μέσω twitter ο Αμερικανός πρόεδρος είπε: «Θα λάβω εξιτήριο από το εκπληκτικό Walter Reed Medical Center, σήμερα, στις 06.30 (τοπική ώρα - 01.30 ώρα Ελλάδος). Αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά! Μην φοβάστε τον κορονοϊό. Μην τον αφήσετε να κυριεύσει τις ζωές σας. Έχουμε αναπτύξει υπό την διοίκηση Τραμπ σπουδαίες θεραπείες και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα απ' ό,τι 20 χρόνια πριν».

Nωρίτερα αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις ο γιατρός του Λευκού Οίκου, Δρ. Σον Κόνλεϊ.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του στους γιατρούς να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να συνεχίσει την θεραπεία του από τον Λευκό Οίκο.

Το εσπευσμένο εξιτήριο εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση υγείας του Αμερικανού προέδρου. Νωρίτερα η ιατρική ομάδα που τον επιτηρεί είχε δηλώσει ότι στον Τραμπ χορηγούνταν ενδοφλέβια φαρμακευτική και συμπληρωματικό οξυγόνο δύο φορές την ημέρα. Ακόμα και όταν ο Τραμπ είπε στους συμβούλους του ότι αισθάνεται καλύτερα και θέλει να βγει από το νοσοκομείο, τον είχαν ενθαρρύνει να παραμείνει, προειδοποιώντας τον ότι εάν η κατάστασή του επιδεινωθεί θα χρειαστεί δεύτερη νοσηλεία, κάτι που θα είναι κακό και για τη δημόσια εικόνα του.

Νωρίτερα, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter πως νιώθει καλά και θα συνεχίσει τη διαδικασία της ανάρρωσης στο σπίτι. «Η οικογένειά μου νιώθει ευγνωμοσύνη για όλες τις προσευχές και τη συμπαράσταση! Νιώθω καλά και θα συνεχίσω να ξεκουράζομαι στο σπίτι. Ευχαριστώ το ιατρικό προσωπικό παντού και στέλνω τις προσευχές μου σε όσους έχουν ασθενήσει ή έχουν ασθενή κάποιο μέλος της οικογένειάς τους».

Πηγή: news247.gr