Φως στην Ελλάδα: Τέσσερα απίθανα μέρη στην Αττική για μια ήσυχη βόλτα

Η Αττική είναι γεμάτη με ομορφιές και το σίγουρο είναι ότι παντού μπορείς να βρεις το δικό σου ησυχαστήριο που θα μπορέσεις να απολαύσεις μια βόλτα.

Φως στην Ελλάδα: Τέσσερα απίθανα μέρη στην Αττική για μια ήσυχη βόλτα

Η Αττική είναι γεμάτη με ομορφιές και το σίγουρο είναι ότι παντού μπορείς να βρεις το δικό σου ησυχαστήριο που θα μπορέσεις να απολαύσεις μια βόλτα σε μέρη που δεν έχουν πολύ κόσμο. Τοποθεσίες και σημεία που μπορείς να οργανώσεις ακόμη και πικ – νικ με την παρέα σου χωρίς να ενοχλείσαι και να ενοχλείς.

Μπες στο αυτοκίνητο και ξεκίνα τη βόλτα σου στην ανατολική Αττική και τις όμορφες γωνιές της σε Μαραθώνα, Νέα Μάκρη και Ραφήνα. Κάνε στάση στην πρώτη παραλία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Είναι εξάλλου τόσες πολλές που σίγουρα στις περισσότερες δε θα συναντήσεις κανέναν. Μπορείς, λοιπόν, άνετα να οργανώσεις εκεί το δικό σου πικ νικ.

Να στρώσεις τα πράγματά σου στην άμμο και να απολαύσεις ένα ήρεμο πρωινό παρέα με τη θαλασσινή αύρα και την ηρεμία. Για τα παιδιά, μάλιστα, αυτή είναι η ιδανική βόλτα. Θα ενθουσιαστούν παίζοντας στην άμμο ή τρέχοντας σε μια άδεια παραλία..

Διαβάστε τη συνέχεια στο exploringgreece.tv