H Moore και ο Wolfhard του Stranger Things θα παίξουν μαζί στο «When You Finish Saving the World»

H Julianne Moore και Finn Wolfhard του Stranger Things θα παίξουν μαζί στο «When You Finish Saving the World». Την σκηνοθεσία θα την αναλάβει ο ηθοποιός Jesse Eisenberg για πρώτη φορά στην καριέρα του.

H Moore και ο Wolfhard του Stranger Things θα παίξουν μαζί στο «When You Finish Saving the World»

Η βραβευμένη από την Ακαδημία, Julianne Moore και ο σταρ του Stranger Things, Finn Wolfhard θα συμπρωταγωνιστήσουν στο δράμα-κωμωδία When You Finish Saving the World.

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η βραβευμένη από την Ακαδημία, Julianne Moore (Still Alice, Far from Heaven, The Kids Are All Right) και ο σταρ του Stranger Things, Finn Wolfhard (IT, Ghostbusters: Afterlife) θα συμπρωταγωνιστήσουν στο δράμα-κωμωδία When You Finish Saving the World.

Εν προκειμένω, ο υποψήφιος για Όσκαρ, Jesse Eisenberg (The Social Network, The Double, The Squid and the Whale) κάθεται για πρώτη φορά στην καρέκλα της σκηνοθεσίας, επιμελούμενος και το σενάριο, ενώ η νικήτρια Χρυσού Αγαλματιδίου, Emma Stone (La La Land, The Favourite, Birdman) θα επιβλέπει τις διαδικασίες παραγωγής. Το έργο αυτό βασίζεται στο αντίστοιχο audiobook του Eisenberg το οποίο θα κυκλοφορήσει φέτος.

Η πλοκή του When You Finish Saving the World εστιάζει σε τρία πρόσωπα, τον ‘Nathan’, έναν πατέρα που μαθαίνει να επικοινωνεί με τον νεογέννητο γιο του, την ‘Rachel’, μία φοιτήτρια που προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της και ειδικά όσον αφορά το κομμάτι των σχέσεων, και τον ‘Ziggy’, έναν έφηβο που αναζητά από πού προέρχεται, και πού θα βαδίσει από εδώ και πέρα.

Πηγή: unboxholics