Η αυθεντική Aston Martin DB5 του James Bond πωλείται σε δημοπρασία (vid)

Ο Sean Connery έγραψε ιστορία στο «Goldfinger» οδηγώντας την!

Η αυθεντική Aston Martin DB5 του James Bond πωλείται σε δημοπρασία (vid)

Η «Aston Martin DB5» είναι σίγουρα από τα πιο θρυλικά αυτοκίνητα του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1964, στην ταινία ο «Χρυσοδάχτυλος» όπου ο πιο γνωστός πράκτορας του πλανήτη, James Bond, είχε ενσαρκωθεί από τον Sean Connery. Το αμάξι αυτό έχει χαρακτηριστεί ως η πρώτη τοποθέτηση προϊόντος σε κινηματογραφική ταινία!

Δεν είναι λίγο λοιπόν το γεγονός ότι θα βρεθεί στις 15 Αυγούστου σε δημοπρασία που θα διεξαχθεί στο Μοντερέι της Καλιφόρνια. Όπως επίσης δεν είναι λίγη και η τιμή στην οποία θα πωληθεί, αφού οι ειδικοί αναφέρουν πως μπορεί να «πιάσει» και τα 5 εκατομμύρια ευρώ ή παραπάνω!

Και δεν αδικούμε τον άνθρωπο που θα δώσει τόσα λεφτά - αν φυσικά τα έχεις - για να την προσθέσει στη συλλογή του. Είναι το πιο εμβληματικό αυτοκίνητο στην ιστορία του κινηματογράφου και στη δημοπρασία δεν θα δοθεί κάποια ρεπλίκα αλλά το αυθεντικό! Με όλα τα gadget που αγαπήσαμε τόσο πολύ σαν φαν: όπως το εκτινασσόμενο κάθισμα στη θέση του συνοδηγού, η αλεξίσφαιρη καρότσα, οι περιστρεφόμενες πινακίδες, τα πολυβόλα κλπ κλπ.

Όλα τα φουτουριστικά στοιχεία που τον έκαναν μοναδικό στη δουλειά του και στις καρδιές μας θα τα βρείτε στην θρυλική «Aston Martin DB5». Οκ, αν... έχετε μερικά εκατομμυριάκια για «σκότωμα».