Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στην καλύτερη επτάδα των γυναικών Τζόνσον, Πάρκες του Εθνικού

Δύο πολίστριες που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζουν στον Εθνικό, μπήκαν στην καλύτερη επτάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο λόγος για την Αμερικανίδα τερματοφύλακα Άσλεϊ Τζόνσον και την Ουγγαρέζα φουνταριστή, Ρεμπέκα Πάρκες.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στην καλύτερη επτάδα των γυναικών Τζόνσον, Πάρκες του Εθνικού

Δύο πολίστριες που τη νέα σεζόν θα παίζουν στον Εθνικό, συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη επτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων στις γυναίκες!

Ο λόγος φυσικά για την εξαιρετική τερματοφύλακα, την Αμερικανίδα Άσλεϊ Τζόνσον ενώ στην κορυφαία ομάδα του τουρνουά μπήκε και η φουνταριστή της ομάδας του Πειραιά, Ρεμπέκα Πάρκες. Η Αμερικανίδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό με αντίπαλο την Ισπανία ενώ η Ουγγαρέζα πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο.

Οι άλλες πέντε πολίστριες οι οποίες μπήκαν στην καλύτερα επτάδα της διοργάνωσης είναι οι Άνα Εσπάρ (Ισπανία), Μάντι Μάσελμαν (ΗΠΑ, ψηφίστηκε μάλιστα και η καλύτερη παίκτρια της διοργάνωσης), Μπέα Ορτίθ (Ισπανία), Εκατερίνα Προκοφίεβα (Ρωσία), Σιμόνε φαν ντερ Κραατς (Ολλανδία). Η τελευταία ήταν και η πρώτη σκόρερ των Ολυμπιακών Αγώνων με 28 τέρματα σε όλα τα ματς της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως στους άνδρες, ο Φίλιπ Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος των Αγώνων ενώ στην καλύτερη επτάδα είδαμε και τον δικό μας, Στέλιο Αργυρόπουλο Κανακάκη, ο οποίος ήταν στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζει στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.