MVP ο Φίλιπ Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού!

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Σερβίας και αστέρι του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς αναδείχθηκε MVP στο πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην κορυφαία ομάδα του τουρνουά και ο Στέλιος Αργυρόπουλος.

MVP ο Φίλιπ Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού!

Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού και αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Σερβίας, Φίλιπ Φιλίποβιτς ψηφίστηκε ως πολυτιμότερος παίκτης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο πόλο ανδρών.

Στην καλύτερη επτάδα και ο Στέλιος Αργυρόπουλος της Εθνικής μας ομάδας. Δεν υπάρχει άλλος Έλληνας (!) στην καλύτερη επτάδα, αφού ψηφίστηκε ο Ιάπωνας Γιουσούκε Ινάμπα (!), ενώ καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Σέρβος Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στα νοκ άουτ παιχνίδι. Βέβαια θεωρούμε πως ο Μάνος Ζερδεβάς άξιζε τον τίτλο αυτό αλλά μέτρησε ο τελικός και η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τη Σερβία.

Την επτάδα συμπληρώνει ο Ισπανός φουνταριστός Ταχούλ, ο Αλεξάνταρ Ίβοβιτς του Μαυροβουνίου, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 24 τέρματα και ο Ούγγρος Κρίστιαν Μάνχερτζ.

Την καλύτερη επτάδα λοιπόν αποτελούν οι Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, Φίλιπ Φιλίποβιτς, Στέλιος Αργυρόπουλος, Γιουσούκε Ινάμπα, Ροζέρ Ταχούλ, Αλεξάνταρ Ίβοβιτς, Κρίστιαν Μάνχερτζ.

Έτσι ο Φίλιπ Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία αφού και το 2016 στο Ρίο ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Αγώνων, ενώ πριν από πέντε χρόνια στη Βραζιλία ήταν και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης!