Ζερδεβάς: «Είναι κάτι που σκέφτομαι μήνες, πριν κοιμηθώ»

Ο Μάνος Ζερδεβάς κάνει το τουρνουά της ζωής του. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν και πάλι εντυπωσιακός, έχοντας ποσοστό στις αποκρούσεις που άγγιξε το 90% στο τρίτο οκτάλεπτο.

 Ζερδεβάς: «Είναι κάτι που σκέφτομαι μήνες, πριν κοιμηθώ»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάνος Ζερδεβάς επεσήμανε: «Έχουμε συγκεντρωθεί στο να φτιάξουμε το κομμάτι της άμυνας, με την ενέργεια και το πάθος παίρνουμε δύναμη για την επίθεση. Ο αγώνας κρίθηκε στην άμυνα, γι αυτό πήραμε το αποτέλεσμα. Δεν έχουμε τελειώσει, θα τα δώσουμε όλα μεθαύριο στον ημιτελικό.

Ελλάδα - Μαυροβούνιο 10-4: Θρίαμβος και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)

Ειλικρινά να σου απαντήσω δεν έχω καταλάβει ότι είμαστε στους τέσσερις. Είναι κάτι που σκέφτομαι κάθε μέρα εδώ και μήνες, όταν πέφτω για ύπνο. Ελπίζω να μην τελειώσει εδώ όλο αυτό, να έχουμε αίσιο τέλος μπροστά μας. Θα εμφανιστούμε με το ίδιο πάθος κι από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει».

Φουντούλης: «Τιμή μου που είμαι αρχηγός αυτής της Εθνικής Ομάδας»

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου από την πλευρά του, είπε: «Πρωτόγνωρα συναισθήματα για μένα από την στιγμή που είμαι στο Τόκιο, πόσω μάλλον όταν φτάνεις στους "4" των Ολυμπιακών Αγώνων. Όπως ακούστηκε και μετά το παιχνίδι, τώρα αρχίζει το καλό. Αυτό θέλουμε να δείξουμε και στη συνέχεια.

Βλάχος: «Θα αφήσουμε την καρδιά μας και την ψυχή μας» (vid)

Η άμυνα είναι όλα, εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Οι λύσεις στην επίθεση θα έρθουν, έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Ήμασταν όλοι καταπληκτικοί, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο».