Βλάχος: «Θα αφήσουμε την καρδιά μας και την ψυχή μας» (vid)

Ο Θοδωρής Βλάχος μετά το μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν με την Εθνική ομάδα, θέλει να γράψει ιστορία και στο Τόκιο. Ο «καπετάνιος» μίλησε για την πρόκριση επί του Μαυροβουνίου αλλά και το όνειρο του μεταλλίου.

Βλάχος: «Θα αφήσουμε την καρδιά μας και την ψυχή μας» (vid)

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας και φυσικά του Ολυμπιακού, είπε: «Η άμυνα δίνει νίκες, πρωταθλήματα και προκρίσεις. Μεγάλες νίκες κάναμε στον όμιλο αλλά ήταν απλά νίκες. Μας έφεραν βέβαια στην πρώτη θέση και ίσως αντιμετωπίσαμε έναν από τους πιο βατούς αντιπάλους από την τετράδα του άλλου ομίλου.

Ένα γκολ δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Τους κόπηκαν τα πόδια. Μετά ήταν μεγάλος ο προβληματισμός και ο εκνευρισμός και για αυτό ήρθαν και οι αποβολές.

Ελλάδα - Μαυροβούνιο 10-4: Θρίαμβος και πρόκριση στα ημιτελικά

Μεγάλη πρόκριση δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με αυτό. Είμαστε σε καλό φεγγάρι. Ώριμη είναι η Εθνική ομάδα, ξέρει τι θέλει μέσα στο νερό.

Βήμα- βήμα προχωράμε. Παιχνίδι με παιχνίδι. Σκεφτόμασταν μόνο το νοκ άουτ αγώνα και τετράδα που σου δίνει την ευκαιρία για να εκπληρώσεις το όνειρο. Το όνειρό μας είναι ένα μετάλλιο. Θα αφήσουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας εδώ».