Φουντούλης: «Τιμή μου που είμαι αρχηγός αυτής της Εθνικής Ομάδας»

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Γιάννης Φουντούλης, μετά την πρόκριση επί του Μαυροβουνίου ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας πως η «γαλανόλευκη» με αυτές τις εμφανίσεις δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται.

Φουντούλης: «Τιμή μου που είμαι αρχηγός αυτής της Εθνικής Ομάδας»

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης είπε μετά το τέλος του αγώνα με το Μαυροβούνιο και την τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων:

«Η πορεία μας έχει δείξει τι ποιότητα έχει αυτή η ομάδα. Αφήσαμε πίσω μας τι έγινε στον πρώτο γύρο και τα ματς του ομίλου. Είπαμε πως εδώ δεν συγχωρούνται τα λάθη. Είχαμε θέληση και πίστη για να πάρουμε την πρόκριση. Ιστορική πρόκριση αλλά πως να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε. Είμαστε δύο παιχνίδια μακριά από το όνειρό μας.

Ελλάδα - Μαυροβούνιο 10-4: Θρίαμβος και πρόκριση στα ημιτελικά

Στο ημίχρονο είχαμε δεχθεί μόλις ένα γκολ. Στην άμυνα ήμασταν εξαιρετικοί. Είχαμε συγκέντρωση και μετά το 5-1, 6-1 καταλάβαμε πως απλά κρατάμε την πρόκριση στα χέρια μας.

Βλάχος: «Θα αφήσουμε την καρδιά μας και την ψυχή μας» (vid)

Μπορεί να η τελευταία μου διοργάνωση. Κανείς δεν ξέρει. Είπα στην κόρη μου πως θα πάω στο Τόκιο και θα προσπαθήσω να το καλύτερο για εκείνη αν και πάντα συμβιβάζεται με τα λιγότερα. Να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας ή ένα για να πάρουμε το μετάλλιο.

Τιμή μου που είμαι αρχηγός αυτής της Εθνικής ομάδας».