Γιάννης Φουντούλης: «Το τουρνουά τώρα ξεκινάει» (vid)

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης αναφέρθηκε στη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά το τέλος του αγώνα με τις ΗΠΑ και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Α’ Όμιλο.

Γιάννης Φουντούλης: «Το τουρνουά τώρα ξεκινάει» (vid)

Χαμηλά την μπάλα κρατούν οι διεθνείς στο πόλο ανδρών μετά την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά. Η Ελλάδα μετά τη νίκη επί των ΗΠΑ με 14-5 τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και θα κοντραριστεί με το Μαυροβούνιο για μία θέση στην τετράδα της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τις ΗΠΑ, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης δήλωσε: «Η απόδοσή μας έκανε εύκολο το παιχνίδι σήμερα. Δεν σταματήσαμε μέχρι το τέλος του ματς να παίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια ενέργεια. Ήμασταν και πάλι για άλλο παιχνίδι πολύ καλοί στην άμυνα. Τερματίσαμε σε μία θέση που την αξίζαμε με βάση την εικόνα μας στα παιχνίδια αλλά δεν εξασφαλίζει κάτι. Το τουρνουά τώρα ξεκινάει. Ό, τι έχουμε κάνει το μόνο που μας δίνει είναι αυτοπεποίθηση και πίστη για τη συνέχεια. Θα βρούμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο αλλά προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την είσοδο στην τετράδα».

Θυμίζουμε πως στον προημιτελικό της Τετάρτης (4/8) η «γαλανόλευκη» θα αναμετρηθεί με το Μαυροβούνιο για την είσοδο στην τετράδα.