Γαβαλάς για CAS, πένθος για Λιοφάγο, Ολυμπιακός για Πέτροβιτς και η νίκη Μαρινάκη επί Σαββίδη

Διαβάστε τα 7 θέματα που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή των αναγνωστών του fosonline.gr την εβδομάδα που μας πέρασε (5/7 - 12/7).

Γαβαλάς για CAS, πένθος για Λιοφάγο, Ολυμπιακός για Πέτροβιτς και η νίκη Μαρινάκη επί Σαββίδη

Θέματα γεμάτα... Ολυμπιακό και όχι μόνο επιφυλάσσει το must read αυτής της εβδομάδας (5/7 - 12/7). Δείτε τα θέματα που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή των αναγνωστών του fosonline.gr:

Πένθος στη «Θύρα 7»: Πέθανε ο Γιάννης ο Λιοφάγος

Η «Θύρα 7» πενθεί για τον χαμό ενός ιστορικού στελέχους της, του Γιάννη του Λιοφάγου.

Η διαθήκη του Θάνου Μικρούτσικου: Θωμαΐδης, Ιωάννου, Κιμούλης μεταξύ των αναφερομένων

Μέλη της οικογένειάς του, πολλοί συνεργάτες, φίλοι, μουσικοί, τραγουδιστές, στους οποίους ο Θάνος Μικρούτσικος έκανε αναφορά στη διαθήκη του και είχε ζητήσει να είναι παρόντες.

Χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός γιατί δεν κέρδισε μετά από 161 ημέρες

Αναμενόμενη η αρνητική εξέλιξη στη Super League για τον Ολυμπιακό μετά την τραγική απώλεια δύο βαθμών απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας κοντά σε συμφωνία για Πέτροβιτς»

Σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Νιέγκος Πέτροβιτς.

Γαβαλάς: «Οι 7 βαθμοί θα αφαιρεθούν από το τρέχον ή από το επόμενο πρωτάθλημα»

Ο Νίκος Γαβαλάς πήρε θέση εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μιλώντας για την απόφαση του CAS, τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την Ξάνθη. Το «καυτό» ερώτημά του πότε θα ισχύσει η ποινή.

Βενάρδος: Ο ληστής με τις γλαδιόλες που λάτρευαν οι γυναίκες και απέδρασε ως παίκτης του Ολυμπιακού

Θόδωρος Βενάρδος, ο «ληστής με τις γλαδιόλες» και η ιστορία του - Τι ρόλο.... έπαιξε ο Ολυμπιακός στη διαφυγή του στην Αμερική, η τρανσέξουαλ ερωμένη του, οι γυναίκες και ο περίεργος θάνατός του.

Ο Μαρινάκης κέρδισε τον Σαββίδη: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τα όνειρα για «δυναστείες»

Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης επένδυσε στο ποδόσφαιρο και επικράτησε του Ιβάν Σαββίδη σε μια χρονιά-ορόσημο. Με τη φόρα του ΠΑΟΚ να κόβεται απότομα και τον Ολυμπιακό να επιστρέφει άμεσα στην κορυφή, διαλύοντας όνειρα για «δυναστείες».