«Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας κοντά σε συμφωνία για Πέτροβιτς»

Σερβικά δημοσιεύματα αναφέρούν ότι Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Νιέγκος Πέτροβιτς.

«Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας κοντά σε συμφωνία για Πέτροβιτς»

Οι Σέρβοι μπλέκουν τον Ολυμπιακό με ένα ακόμα ανερχόμενο αστέρι από την Σερβία. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε πρώτη η ιστοσελίδα mozzartsport.com και τα άλλα Μέσα της χώρας, η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Νιέγκος Πέτροβιτς.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα εν λόγω δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν 2 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Σερβίας για τη μεταγραφή του 20χρονου αμυντικού χαφ.

O Πέτροβιτς αποκτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα το περασμένο καλοκαίρι από την Ραντ και την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές (20 ως βασικός) σε όλες τι διοργανώσεις (πρωτάθλημα Σερβίας, Κύπελλο και Champions League) με 27 συμμετοχές, 20 ως βασικός) μετρώντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Επιπλέον είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας Κ21.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός άσος αγωνίστηκε και κόντρα στον Ολυμπιακό στο Champions League, περνώντας ως αλλαγή το 73' στο ματς στο «Μαρακανά».