«Έτοιμοι για Πανελλαδικές;» - Κουίζ για να ξέρετε που βρίσκεστε!

Από ένα κουίζ ΔΩΡΕΑΝ σε 4 αναγνώστες του fosonline.gr. Μια προσφορά των Φροντιστηρίων ΣΠΟΥΔΗ.

«Έτοιμοι για Πανελλαδικές;» - Κουίζ για να ξέρετε που βρίσκεστε!

Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ, με το κύρος και την αξιοπιστία σαράντα ετών, παρέχει μια σειρά Κουίζ εκπαιδευτικού περιεχομένου για τους μαθητές που ενδιαφέρονται να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για το γνωστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Τον Μάιο του 2020 αρχίζουμε με τα Κουίζ «Έτοιμοι για Πανελλαδικές;» για τους φετινούς Υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων: Ένα ολοκληρωμένο σύστημα επανάληψης με θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας που καλύπτουν όλο το εύρος της εξεταστέας ύλης των πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων στα 4 επιστημονικά πεδία.

Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ προσφέρει από ένα Κουίζ ΔΩΡΕΑΝ σε 4 αναγνώστες του fosonline.gr οι οποίοι θα αποστείλουν πρώτοι το ενδιαφέρον τους στο elearning@spoudi.gr με την ένδειξη “fosonline” συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό τους, το email τους και το Μάθημα, στο Κουίζ του οποίου επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Θα στηρίξουμε την επόμενη φάση προετοιμασίας όλων των μαθητών, κοινοποιώντας Κουίζ σε μηνιαία βάση για τα μαθήματα του Λυκείου, του Γυμνασίου και προσεχώς και του Δημοτικού.

Μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας www.spoudiquiz.gr