Μυλωνάς για Θεοδωρακάκη: «Πάντα διορατικός - Αντίο φίλε»

Ο δημοσιογράφος Κώστας Μυλωνάς αποχαιρετά με θλίψη και αμέτρητες μνήμες τον σπουδαίο παράγοντα του Ολυμπιακού και οικογενειακό του φίλο, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.

Μυλωνάς για Θεοδωρακάκη: «Πάντα διορατικός - Αντίο φίλε»

Αναλυτικά το μήνυμα προς τον αγαπημένο του φίλο:

Με θλίψη και αμέτρητες μνήμες αποχαιρετώ τον σπουδαίο παράγοντα του Ολυμπιακού και οικογενειακό φίλο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Η γνωριμία μας ξεκίνησε πριν από 53 χρόνια στην πισίνα του Ζαππείου και όχι μόνο διατηρήθηκε, αλλά αναπτύχθηκε και έγινε μέσω του καθημερινού ρεπορτάζ και πολλών κοινών φίλων οικογενειακή.

Τα τελευταία δύο χρόνια που αντιμετώπιζε προβλήματα κίνησης και παρέμενε σπίτι του, τον επισκεπτόμουν και ανταλλάσσαμε απόψεις για τον Ολυμπιακό, αλλά και για όλα τα αθλητικά δρώμενα. Παρακολουθούσε τα πάντα μέσα από τον Τύπο, την τηλεόραση και τις καθημερινές επαφές με φίλους.

Χαίρονταν για τις επιτυχίες και προβληματιζονταν με τις αποτυχίες του αγαπημένου του Ολυμπιακού. Για όλα τα θέματα της ερυθρόλευκης παράταξης είχε υπεύθυνη άποψη, ενώ πάντοτε νοιάζονταν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που γνώριζε από μικρό παιδί λόγω της στενής φιλίας που διατηρούσε με τους γονείς του. Ιδιαίτερα μετά την επανέναρξη της λειτουργίας του MEGA ήθελε να μάθει για το αθλητικό πρόγραμμα του σταθμού. Μάλιστα στην
τελευταία μας επικοινωνία πριν από μερικές ημέρες με ρώτησε αν το MEGA, ενδιαφερθεί για τους αγώνες της Super League... Πάντοτε διακρίνονταν για την διορατικότητά του...

Σαν επίλογο στο αντίο στον φίλο Λεωνίδα, θα αναφέρω την μεγάλη επιθυμία του να αποτυπώσουμε σε βιβλίο το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.

"Έπρεπε να ξεκινήσουμε να καταγράφουμε όσα έζησα στον Ολυμπιακό. Έχουν ιστορικό ενδιαφέρον", μου έλεγε και του είχα υποσχεθεί να το προχωρήσουμε. Το αφήσαμε στη μέση...

Υπόσχομαι,όμως,ότι θα προσπαθήσω να κάνω γνωστά όσα προλάβαμε να πούμε και να θυμηθούμε για Γουλανδρή, Νταϊφά, Κόκκαλη, Μιλτιάδη Μαρινάκη, Δεληκάρη, μεταγραφές Κουσουλακη, Μίχου, Γκλέζου, Κελεσίδη, για Λάκη Πετρόπουλο για κολύμβηση, πόλο, την ιστορική λέσχη και τις παρέες στο Πασαλιμάνι την Φωκίωνος Νέγρη, αλλά και τη Νέα Σμύρνη.

Καλό Παράδεισο φίλε Λεωνίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τελευταία μεγάλη συνέντευξη του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη στο «ΦΩΣ»

Λεωνίδας Θεοδωρακάκης: Οι ιστορίες μιας ζωής γεμάτη Ολυμπιακό!

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Θεοδωρακάκη: «Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες»

Την Τρίτη (10/3) η κηδεία του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Οδηγός και κληρονομιά για την οικογένειά μας»

Βασιλακόπουλος: «Η απώλεια του Θεοδωρακάκη δημιουργεί ένα κενό»

Διαθεσόπουλος για Θεοδωρακάκη: «Ένα όνομα, μια ολόκληρη ιστορία στον αθλητισμό»

Το «αντίο» του Μαρινάκη στον Θεοδωρακάκη

ΚΑΕ Ολυμπιακός για Θεοδωρακάκη: «Το όραμά του, οδηγός μας»

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης