Το «αντίο» του Μαρινάκη στον Θεοδωρακάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε συλλυπητήρια γραπτή δήλωση για τον θάνατο του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.

Το «αντίο» του Μαρινάκη στον Θεοδωρακάκη

Το δικό του «αντίο» στον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη έδωσε μέσω γραπτής του δήλωσης ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του άλλοτε εμβληματικού προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Λεωνίδας Θεοδωρακάκης: Οι ιστορίες μιας ζωής γεμάτη Ολυμπιακό!

Αναλυτικά η δήλωση του: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον εμβληματικό επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που επί δεκαετίες πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας. Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον πατέρα μου, Μιλτιάδη συνετέλεσαν τα μέγιστα στο να αγαπήσω και να ταυτιστώ με τα ερυθρόλευκα χρώματα και τα ιδεώδη του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο πόλο, στην κολύμβηση και στο βόλεϊ από μικρό παιδί. Η σκέψη μου είναι κοντά στους οικείους του, στους οποίους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες».

Η μητέρα του κ. Μαρινάκη, Ειρήνη, θέλησε και η ίδια να αποχαιρετήσει τον εκλιπόντα, λέγοντας:

«Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης υπήρξε στενός φίλος της οικογένειάς μας. Θα τον θυμόμαστε με πολύ μεγάλη αγάπη. Λεωνίδα, καλό σου ταξίδι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον εμβληματικό επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που επί δεκαετίες πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας. Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον πατέρα μου, Μιλτιάδη συνετέλεσαν τα μέγιστα στο να αγαπήσω και να ταυτιστώ με τα ερυθρόλευκα χρώματα και τα ιδεώδη του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο πόλο, στην κολύμβηση και στο βόλεϊ από μικρό παιδί. Η σκέψη μου είναι κοντά στους οικείους του, στους οποίους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες». Η μητέρα μου, Ειρήνη θέλησε και η ίδια να αποχαιρετήσει τον εκλιπόντα, λέγοντας: «Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης υπήρξε στενός φίλος της οικογένειάς μας. Θα τον θυμόμαστε με πολύ μεγάλη αγάπη. Λεωνίδα, καλό σου ταξίδι». #Olympiacos #Theodorakakis #Family #Legend #RIP @olympiacosfc @olympiacossfp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις