Λαϊμπίρ για Σικάγο: «Δεν μετανιώνω - Μπουλς και Τζόρνταν ήταν κλαψιάρηδες»

Ο σκληροτράχηλος παλαίμαχος σέντερ, Μπιλ Λαϊμπίρ, μίλησε για το «Last Dance», για το «βρώμικο» παιχνίδι της ομάδας του, αλλά και για το γεγονός πως δεν χαιρέτησε τους Μπουλς στους τελικούς του 1991. 

Λαϊμπίρ για Σικάγο: «Δεν μετανιώνω - Μπουλς και Τζόρνταν ήταν κλαψιάρηδες»

Ο Μπιλ Λαϊμπίρ, είναι ο σκληροτράχηλος παλαίμαχος σέντερ των Πίστονς, ο οποίος κατέκτησε μαζί τους δύο πρωταθλήματα, το 1989 και το 1990. Μπορεί ο Αϊζάια Τόμας, στενός φίλος και συμπαίκτης του, να επιχείρησε να δώσει μία διπλωματική απάντηση για το παιχνίδι του Ντιτρόιτ, αλλά και για την αντιμετώπιση που είχαν απέναντι στους Μπουλς και τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά εκείνος δεν... μάσησε τα λόγια του.

Μπουλς - Πίστονς: Η κίνηση του Τόμας που ο Τζόρνταν δεν τη συγχώρεσε ποτέ (vid)

Ο Αζάια Τόμας απάντησε στον Τζόρνταν: «Πλήρωσα το τίμημα» (vid)

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: "Γιατί να μετανιώνω σήμερα; Δεν με ενδιαφέρει τι λένε τα μίντια για μένα. Ποτέ δεν με ενδιέφερε. Αυτό που ήθελα ήταν να κερδίζω αγώνες και πρωταθλήματα, κι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα προκειμένου να φτάσω στο απόλυτο των ικανοτήτων μου και της ομάδας. Κι αυτό καταφέραμε. Ήμασταν οι πρωταθλητές.

Ο Μάικλ Τζόρνταν κι οι Σικάγο Μπουλς κλαψούριζαν για ενάμιση χρόνο για το πόσο κακοί ήμασταν για το παιχνίδι, αλλά κυρίως έλεγαν ότι είμαστε κακοί άνθρωποι. Δεν ήμασταν! Ήμασταν απλώς παίκτες που κέρδιζαν και αυτό μου... κόλλησε γιατί δεν ήξεραν ποιοι είμαστε ατομικά και απο ποιες οικογένειες προερχόμασταν.

Όλα αυτά τα κλαψουρίσματα όμως, με έκαναν να μην θέλω να τους δώσω το χέρι μου. Ήταν απλά κλαψάρηδες. Κέρδισαν τη σειρά (το 1991), τους δίνω τα εύσημα γι αυτό: ήμασταν μεγάλοι ηλικιακά, μας προσπέρασαν. Αλλά ΟΚ, ας προχωρήσουμε