Ο Αζάια Τόμας απάντησε στον Τζόρνταν: «Πλήρωσα το τίμημα» (vid)

Ο Αζάια Τόμας από τα "κακά παιδιά" των Ντιτρόιτ Πίστονς μίλησε για την κόντρα με τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και το γεγονός ότι δεν έκαναν χειραψία με τους νικητές μετά τον αποκλεισμό τους.

Ο Αζάια Τόμας απάντησε στον Τζόρνταν: «Πλήρωσα το τίμημα» (vid)

Το ντοκιμαντέρ του ESPN για τον Μάικλ Τζόρνταν συνεχίστηκε με ακόμα δύο επεισόδια (3ο και 4ο) όπου είχε σαν κυρίως θέμα την κόντρα των Σικάγο Μπουλς και του Μάικλ Τζόρνταν με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Τα «κακά παιδιά» έριχναν… πάρα πολύ ξύλο ενώ μία από τις 4 οδηγίες στα «Jordan Rules» ήταν ενδεικτική: «Αν μπει ο Τζόρνταν στη ρακέτα ρίξτε τον στο παρκέ». Αυτός ήταν και ο λόγος που ο «Air» μέσα σε ένα καλοκαίρι πήρε 6 μυϊκά κιλά και την επόμενη σεζόν το πρωτάθλημα.

Ο GOAT δεν διστάζει μάλιστα στο ντοκιμαντέρ πει για τον Αζάια Τόμας «μπορείς να μου δείξεις ό,τι θες, όμως δεν πρόκειται να με πείσεις ότι δεν ήταν μα…κας» και να πει ότι «ακόμα τον μισώ». Προκλήθηκε μέγα θέμα, όταν οι Πίστονς έχασαν από τους Μπουλς και αποχώρησαν από το γήπεδο χωρίς χειραψία.

Ο Αζάια Τόμας μίλησε για το «Last Dance» και είπε μεταξύ άλλων πως... πλήρωσε το τίμημα. Ποιο ήταν αυτό; Ο Τζόρνταν είχε θέσει βέτο για την Dream Team και είχε πει «ή αυτός ή εγώ».

«Μιλάω εκ μέρους της πόλης του Ντιτρόιτ, εκ μέρους των Πίστονς και για τον εαυτό μου… Βλέποντας το ντοκιμαντέρ, μπορώ να πω ότι είναι ενδιαφέρον, έχει πλάκα, είναι ψυχαγωγικό αυτή την περίοδο, είναι κάτι που το είχε ανάγκη ο αθλητικός κόσμος. Τώρα σε ό,τι αφορά το πως νιώθαμε εμείς εκείνη την περίοδο ως πρωταθλητές. Ήμασταν σε πτώση ενώ ο Μάικλ Τζόρνταν ερχόταν με φόρα!

Όταν, λοιπόν… ανεβαίνεις, έχεις συγκεκριμένα συναισθήματα. Το ίδιο και όταν είσαι σε πτώση. Αν, λοιπόν είχαμε την ευκαιρία να το ζήσουμε ξανά, πιστεύω πως όλοι μας θα παίρναμε διαφορετική απόφαση… Προσωπικά, πλήρωσα το τίμημα για αυτή την απόφαση! Δυστυχώς συνέβη…». Και δικαιολόγησε το ότι δεν έκαναν χειραψία με τους νικητές, "αυτό έκαναν και οι Λέικερς όταν έχασαν από τους Πίστονς.