Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μου παίκτες στο ΝΒΑ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια απάντησαν σε ερωτήσεις θαυμαστών του Έλληνα διεθνούς σχετικά με τους καλύτερους στο ΝΒΑ και τους αγαπημένους τους παίκτες όλων των εποχών.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μου παίκτες στο ΝΒΑ»

Το σκηνικό γνώριμο πλέον… Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάθε βράδυ «ανοίγει» το σπίτι του και παρέα με τη γυναίκα του Μαράια απαντάει σε εκατοντάδες ερωτήσεις θαυμαστών του.

Αντετοκούνμπο: Η αντίδρασή του όταν του αποκάλυψε η γυναίκα του τι ομάδα είναι (vid)

Αυτή τη φορά κλήθηκε να μιλήσει για τους αγαπημένους του παίκτες στο ΝΒΑ. Στην ιστορία της λίγκας, του σήμερα, καλύτεροι σουτέρ και… γενικότερα δεν τον άφησαν σε ησυχία. Και καλά έκαναν, γιατί οι απαντήσεις του Γιάννη είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Ο Στεφ Κάρι για παράδειγμα πρέπει να του αρέσει πολύ, καθώς τον ανέφερε δύο φορές…

Πάμε λοιπόν…

Αφού τόνισε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είναι μακράν ο αγαπημένος του παίκτης όλων των εποχών, στη συνέχεια είπε τους αγαπημένους του: Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Κέβιν Γκαρνέτ, Κόμπι Μπράιαντ, Μάτζικ Τζόνσον, αλλά και Στεφ Κάρι και Ντάμιαν Λίλαρντ.

Βίντεο της FIBA για την καραντίνα με πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο (vid)

Όσο για τον καλύτερο όλων των εποχών είπε ότι υπάρχουν μερικά ονόματα που όλα μπαίνουν στην ίδια θέση. Αυτά είναι οι Τζέιμς, Τζόρνταν, Μπράιαντ, Σακίλ Ο' Νιλ, Μάτζικ και ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Όπως επεσήμανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όλα αυτά τα ιερά τέρατα είναι στην κορυφή και μπορεί να αλλάζουν για τον καθέναν ξεχωριστά.

Ερωτηθείς για τους καλύτερους αμυντικούς του ΝΒΑ, η Μαράια ανέφερε τον Λέοναρντ και ο Γιάννης τους Άντονι Ντέιβις, Πολ Τζορτζ, Μπέβερλι, Σμαρτ και Μπρουκ Λόπεζ.

ESPN: MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pic)

Όσο για τους καλύτερους σουτέρ; Κλέι Τόμπσον, Στεφ Κάρι, Μπούκερ, Χάρντεν ήταν οι πρώτοι που ακούστηκαν από τη… Μαράια, με τον Γιάννη να συμπληρώνει τους Κόρβερ, Ντάνι Γκριν, Λίλαρντ, Τζορτζ Χιλ, Ρέντικ, Μίντλετον, Χάρις και Ρόμπινσον.