Βίντεο της FIBA για την καραντίνα με πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενέπνευσε τα social media της FIBΑ για ένα video που δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Βίντεο της FIBA για την καραντίνα με πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενέπνευσε τα social media της FIBΑ για ένα ξεκαρδιστικό video που δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς είναι κι αυτός όπως και ο περισσότερος κόσμος στο σπίτι, μετά και τη διακοπή του NBA λόγω του κορονοϊού.

Μάλιστα ένα από τα καινούργια του χόμπι είναι η κιθάρα, με τον ίδιο να αστειεύεται πρόσφατα ότι είναι διαθέσιμος και για κάποιο γκρουπ προκειμένου να παίξει μουσική.

Η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ (FIBA), ετοίμασε ένα σχετικό video με το οποίο φαίνεται το πριν και το… μετά της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Ο δικό μας Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρωταγωνιστής και αυτός που ουσιαστικά ενέπνευσε τα social media της FIBΑ για το συγκεκριμένο video που δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την περίοδο της καραντίνας για τον κορονοϊό.

Προ ημερών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την αρχή προσπαθώντας να μάθει την εισαγωγή του "Smoke on the Water" των Deep Purple στην κιθάρα με... όχι και τόσο επιτυχημένα αποτελέσματα.

«Κυρίες και κύριοι, για αυτό χρειαζόμαστε πίσω το μπάσκετ» σχολίασε η σύντροφος του Γιάννη, Δανάη, η οποία ανέβασε το βίντεο του άσου των Μπακς με το νέο του χόμπι.

Το NBA φυσικά έχει σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και όλοι οι παίκτες τις τελευταίες μέρες έχουν άπλετο χρόνο στη διάθεσή τους, καθώς δεν γίνονται ούτε προπονήσεις.

Staying at home is doing wonders for Giannis' guitar skills!

Staying at home is doing wonders for Giannis Antetokounmpo's guitar skills ??

Posted by FIBA on Tuesday, 24 March 2020