ESPN: MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pic)

Το ESPN διενήργησε ψηφοφορία για τον MVP στα πρότυπα του ΝΒΑ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε την προτίμηση των εκπροσώπων του Τύπου που καλύπτουν τη λίγκα.

ESPN: MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pic)

Η αγωνιστική απραξία και τα ρολά που έχει κατεβάσει το ΝΒΑ οδήγησαν το κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο ESPN στη διενέργεια ψηφοφορίας για τον MVP της σεζόν. Ποιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Οι εκπρόσωποι Τύπου που καλύπτουν τη κορυφαία λίγκα του κόσμου ψήφισαν για τον MVP της σεζόν, με παρόμοιο τρόπο όπως στο ΝΒΑ: Η πρώτη ψήφος μεταφράζεται σε 10 πόντους, η δεύτερη σε 7, η τρίτη σε 5, η τέταρτη σε 3 και η πέμπτη σε 1.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λοιπόν συγκέντρωσε 670 πόντους, κατακτώντας έτσι τον άτυπο τίτλο του MVP στην ψηφοφορία του ESPN. Είχε μάλιστα και καλή διαφορά από τον δεύτερο Λεμπρόν Τζέιμς που πήρε 514 πόντους.

Οι δυο τους, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία με τα αποτελέσματα, ήταν και οι μόνοι που ψηφίστηκαν για MVP (1η θέση), με τον Αντετοκούνμπο να έχει την προτίμηση των 60 από τους 70 συνολικά δημοσιογράφους.