«Καυτός» ο Ίνγκλις, «μπρέικ» των Τζαζ στο Χιούστον (vids)

Οι Γιούτα Τζαζ ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1, περνώντας από το Χιούστον κόντρα στους Ρόκετς με 108-116. 

«Καυτός» ο Ίνγκλις, «μπρέικ» των Τζαζ στο Χιούστον (vids)

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη πραγματοποίησαν οι Γιούτα Τζαζ στο "Τοyota Center" κόντρα στους Ρόκετς και απέκτησαν πλεονέκτημα έδρας με τα δύο επόμενα παιχνίδια της σειράς να πραγματοποιούνται στην έδρα τους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τζο Ίνγκλις (27 π., 3/4 δ.., 7/9 τρ.), που σημείωσε 7 τρίποντα, ρεκόρ τόσο στην ιστορία των Τζαζ όσο και προσωπικό του στο ΝΒΑ.

Ακόμη, ξεχώρισαν οι Ντόνοβαν Μίτσελ (17 π., 11 ασ.), Ρούντι Γκομπέρ (15 π., 14 ρ.), Άλεκ Μπερκς (15 π.) και Τζέι Κράουντερ (15 π., 10 ρ.).

Μπορεί οι «μορμόνοι» να αγωνίστηκαν χωρίς του Ρούμπιο (οπίσθιος μηριαίος) και Σεφελόσα (γόνατο), όμως κατάφεραν ήδη από το πρώτο ημίχρονο να ξεφύγουν με διαφορά 19 πόντων.

Οι ομάδα του Τέξας προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς όμως οι φιλοξενούμενοι με μεγάλα καλάθια κρατούσαν διαφορά ασφαλείας. Παρά τις προσπάθειας των Χάρντεν (32 π., 11 ασ.), Κρις Πολ (23 π.) και Καπέλα (21 π., 11 ρ.), οι Ρόκετς έχασαν το πλεονέκτημα έδρας και θα προσπαθήσουν να το ανακτήσουν εκ νέου την επόμενη εβδομάδα.