Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν έχω πολλές σεζόν ακόμα, ελπίζω να αποσυρθώ στους Λέικερς»

Λίγες ώρες πριν από την 20η συνεχόμενη συμμετοχή του σε All-Star Game, ο 39χρονος Λεμπρόν Τζέιμς δήλωσε ότι δεν του απομένουν «τόσες πολλές» σεζόν στην ιστορική του καριέρα.

Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν έχω πολλές σεζόν ακόμα, ελπίζω να αποσυρθώ στους Λέικερς»

«Δεν έχω υπολογίσει πόσες σεζόν μου απομένουν, ξέρω ότι δεν είναι πολλές», δήλωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, ο οποίος διανύει την 21η σεζόν του.

Ο Τζέιμς, ο οποίος έχει οψιόν παίκτη 51,4 εκατομμυρίων δολαρίων στο συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Λέικερς και έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να παίξει στην ίδια ομάδα με τον γιο του, Μπρονί, ο οποίος θα μπορούσε να μπει στο ντραφτ του ΝΒΑ το 2024 μετά την πρώτη του σεζόν στο USC, δήλωσε: «Είμαι Λέικερς, είμαι ευτυχισμένος και ήμουν πολύ ευτυχισμένος που είμαι Λέικερς τα τελευταία έξι χρόνια και ελπίζω να παραμείνει έτσι».

Τα τελευταία σχόλια του Τζέιμς έρχονται στον απόηχο αυτού που έχει γίνει σχεδόν ετήσια παράδοση, να εκφράζει ήπια δυσαρέσκεια για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται κατά την λήξη της προθεσμίας ανταλλαγής. Αυτή την φορά, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα emoji κλεψύδρας πριν από τη λήξη της προθεσμίας και αρνήθηκε να κάνει εικασίες σχετικά με την κατάσταση του συμβολαίου του όταν ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν έχω την απάντηση για το πόσο καιρό θα είναι ή με ποια φανέλα θα είμαι», δήλωσε την Κυριακή (18/2) ο Τζέιμς, μιλώντας για την πιθανή αποχώρησή του. «Ελπίζω να είναι οι Λέικερς, είναι ένας σπουδαίος οργανισμός, τόσοι πολλοί σπουδαίοι. Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει, αλλά έρχεται. Έρχεται σίγουρα».