Μοράντ: «Δεν ήταν δικό μου το όπλο, άλλα αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου»

Ο Τζα Μοράντ τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για το περιστατικό με το όπλο που έδειξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως όλα ήταν μία παρεξήγησηαναλαμβάνοντας ωστόσο τις ευθύνες που του αναλογούν.

Μοράντ: «Δεν ήταν δικό μου το όπλο, άλλα αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου»

Ο Τζα Μοράντ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του από το NBA, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το περιστατικό με το όπλο που έδειξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Γκρίζλις στις πρώτες του δηλώσεις μετά από όλο αυτόν τον χαμό ανέφερε πως το όπλο δεν του άνηκε, αναλαμβάνοντας ωστόσο τις ευθύνες που του αναλογούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μοράντ:

«Προσωπικά, νιώθω ψυχικά καλά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Βρίσκομαι σε έναν χώρο όπου είμαι πολύ άνετα. Μιλούσα συνεχώς με θεραπευτές. Έκανα θεραπεία Ρέικι, κάνω ασκήσεις αναπνοής για το άγχος. Διαφορετικά πράγματα για να με βοηθήσουν να το διαχειριστώ και να απελευθερώσω όλα αυτά τα πράγματα από το σώμα μου.

Το όπλο δεν ήταν δικό μου. Δεν με αντιπροσωπεύει κάτι τέτοιο. Αποδοκιμάζω κάθε είδος βίας, αλλά αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Έχω κάνει ένα τρομερό λάθος. Μπορώ να δω την εικόνα που έφτιαξα για τον εαυτό μου με τα πρόσφατα λάθη μου, αλλά στο μέλλον, θα δείξω σε όλους ποιος είναι ο Τζα πραγματικά και θα αλλάξω αυτό το αφήγημα».