Oι Ρόκετς μιλούν με τους Σίξερς για ανταλλαγή Χάρντεν με Σίμονς - Φεύγει σίγουρα από το Χιούστον!

Έρχεται ανταλλαγή μεγατόνων στο ΝΒΑ - Οι Ρόκετς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Σίξερς για να γίνει ανταλλαγή ανάμεσα στον Χάρντεν και τον Σίμονς. 

Oι Ρόκετς μιλούν με τους Σίξερς για ανταλλαγή Χάρντεν με Σίμονς - Φεύγει σίγουρα από το Χιούστον!

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες και σκόρερ του ΝΒΑ. Με τους Ρόκετς, όμως, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ποτέ σε τελικούς και στα 31 του ψάχνει το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του.

Για αυτό τον λόγο πιέζει καταστάσεις ώστε να γίνει ανταλλαγή, πηγαίνοντας σε ομάδα με παίκτες σούπερ-σταρ, για να διεκδικήσει το πρώτο του δαχτυλίδι στη Λίγκα. Μάλιστα, είχε εκφράσει την επιθυμία του να μετακομίσει είτε στους Σίξερς, είτε στους Νετς.

Το Χιούστον, όμως, δεν είχε αυτή τη διάθεση, με αποτέλεσμα ο παίκτης να προχωρήσει σε άσχημες συμπεριφορές. Πέρα από το γεγονός πως έχει πάρει περίπου 10 κιλά, δεν συμμετέχει σε προπονήσεις της ομάδας, κάνει του κεφαλιού του και πλέον οι Ρόκετς δεν άντεξαν. Αποφάσισαν οριστικά να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, οι Ρόκετς βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Σίξερς! Η Φιλαντέλφια, μάλιστα, δείχνει πρόθυμη να παραχωρήσει ένα από τα αστέρια της, τον 25χρονο Aυστραλό γκαρντ/φόργουορντ, Μπεν Σίμονς, τον οποίο επέλεξε στο νούμερο "1" στο Ντραφτ του 2016.

Στο ενδεχόμενο που ολοκληρωθεί η ανταλλαγή και ο Τζέιμς Χάρντεν συνεχίσει την καριέρα του στη Φιλαντέλφια, εκεί θα συναντήσει τον σπουδαίο Καμερουνέζο σέντερ, Τζόελ Έμπιντ, τον επίσης έμπειρο ψηλό Ντουάιτ Χάουαρντ, αλλά και τον Ντάνι Γκριν. Αν, πάντως, δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη ανταλλαγή, υπάρχει πάντα και η λύση των Νετς.

Βεντετισμοί χωρίς ουσία δεν αρέσουν σε κανέναν...