Μάνος Παπαδόπουλος: «Άκυρο» σε Παναθηναϊκό, προς συμφωνία με Ζενίτ

Όπως όλα δείχνουν, ο Μάνος Παπαδόπουλος θα ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Στο κενό οι προσπάθειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για παραμονή του.

Μάνος Παπαδόπουλος: «Άκυρο» σε Παναθηναϊκό, προς συμφωνία με Ζενίτ

Ο Μάνος Παπαδόπουλος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την ανάληψη της θέσης του τζένεραλ μάνατζερ και αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος παράγοντας των «πρασίνων» έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση από τη ρωσική ομάδα και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επικείμενη οριστική συμφωνία συνεργασίας των δύο πλευρών, παρά τις (άκαρπες, όπως αποδείχθηκαν) προσπάθειες των «πρασίνων» να τον μεταπείσουν.

Ο Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μετά από 33 χρόνια, έχοντας υπηρετήσει σε πολλά πόστα την ΚΑΕ. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται μάλιστα εξελίξεις για το θέμα αναφορικά με τον ίδιο και την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Το fosonline.gr σάς είχε γράψει από την Τρίτη 23/6 τους λόγους και τα δεδομένα της αποχώρησης τόσο του Παπαδόπουλου όσο και του Φραγκίσκου Αλβέρτη από τον Παναθηναϊκό.