Μάνος Παπαδόπουλος: Η Ζενίτ του δίνει «χρυσάφι»

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θέλει να επενδύσει στην εμπειρία του Μάνου Παπαδόπουλου και του προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο για τον ρόλο του GM.

Μάνος Παπαδόπουλος: Η Ζενίτ του δίνει «χρυσάφι»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ του προσφέρει "χρυσό" συμβόλαιο για τον ρόλο του GM στην ομάδα. Περιζήτητοι οι Έλληνες σε αυτή τη θέση, καθώς ας μην ξεχνάμε πως πέρσι η Αρμάνι Μιλάνο έδωσε ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Χρήστο Σταυρόπουλο για να αναλάβει το πόστο, όπως και έπραξε.

Σε αυτό, βέβαια, έχει παίξει ρόλο και η παρουσία του Ισπανού κόουτς στη ρωσική ομάδα. Άλλωστε, είχε μία εξαιρετική συνεργασία με τον Μάνο Παπαδόπουλο όταν βρέθηκαν μαζί στον Παναθηναϊκό.

H Zενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει δεδομένη τη συμμετοχή της στην EuroLeague της ερχόμενης σεζόν και θέλει να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα, ποντάροντας στην εμπειρία και στις γνώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου.

Ο Έλληνας παράγοντας δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το μέλλον του και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Οι Ρώσοι πάντως του έχουν καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση, με υψηλές απολαβές.

Παναθηναϊκός: Τα «γιατί» του «διαζυγίου» με Αλβέρτη και Παπαδόπουλο