Euroleague: Ο Μπερτομέου πρότεινε την οριστική διακοπή της σεζόν!

Την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν πρότεινε ο ισχυρός άνδρας της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τις ομάδες-μετόχους της διοργάνωσης.

Euroleague: Ο Μπερτομέου πρότεινε την οριστική διακοπή της σεζόν!

Την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν πρότεινε ο ισχυρός άνδρας της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τις ομάδες-μετόχους της διοργάνωσης. Τις 11 δηλαδή με εγγυημένο συμβόλαιο.

Επιστολή της ELPA στη Euroleague - Φόβοι και ανησυχίες των παικτών για επανέναρξη της σεζόν!

Ο CEO της Euroleague, έχοντας εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και έχοντας μιλήσει το Σάββατο με τους παίκτες, βλέπει ότι δεν είναι δυνατή η συνέχιση της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να προτείνει στις ομάδες τον τερματισμό της σεζόν.

Ο Μπερτομέου συνυπολόγισε την ασφάλεια των παικτών αλλά και όλων των εμπλεκομένων, τους τραυματισμούς που ελλοχεύουν μετά τη δίμηνη απραξία, αλλά και τις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε χώρα με τον κορονοϊό, συν ότι περίπου 70 Αμερικανοί παίκτες της Euroleague βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Euroleague: Αρνητικοί οι παίκτες για να συνεχιστεί η σεζόν!

Με δεδομένη την πρόταση του ισχυρού άνδρα της Euroleague και την απραξία των παικτών από τις 13 Μαρτίου, φαίνεται πως θα πέσουν και επισήμως οι «τίτλοι τέλους» στη φετινή σεζόν, με τις ανακοινώσεις που θα κάνει στις 17:30 ο ίδιος ο Μπερτομέου.