Euroleague: Αρνητικοί οι παίκτες για να συνεχιστεί η σεζόν!

Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στην τηλεδιάσκεψη των παικτών με την Euroleague όπου εκφράστηκε και κυριάρχησε η ανησυχία των παικτών για την υγεία και τον φόβο των τραυματισμών

Euroleague: Αρνητικοί οι παίκτες για να συνεχιστεί η σεζόν!

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση που είχαν μέσω τηλεδιάσκεψης οι παίκτες των ομάδων της Euroleague και του Eurocup με την διοργανώτρια αρχή (ECA) και τον Τζόρντι Μπερτομέου και αυτό που βγήκε ως αποτέλεσμα είναι πως οι παίκτες στην πλειοψηφία τους είναι αρνητικοί στο να συνεχιστεί η σεζόν.

Στην τηλεδιάσκεψη πήραν μέρος οι αρχηγοί όλων των ομάδων της Euroleague και ένας παίκτης από κάθε ομάδα που είναι εκπρόσωπος της ELPA, της Ένωσης παικτών δηλαδή, συν ένας παίκτης από τις 8 ομάδες του Eurocup που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα για μιάμιση ώρα, ωστόσο οι παίκτες εξέφρασαν την ανησυχία και τον προβληματισμό τους για την υγεία όλων, αλλά και τους τραυματισμούς που ελλοχεύουν μετά από δύο μήνες απραξίας.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου άκουσε προσεκτικά τους παίκτες και τις ανησυχίες τους, καθώς αυτός ήταν ο σκοπός της συζήτησής τους.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κώστας Παπανικολάου και τον Παναθηναϊκό ο Νικ Καλάθης και ο Ίαν Βουγιούκας.

Την Δευτέρα (25/05) είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των 11 ομάδων-μετόχων με την Euroleague όπου και θα πάρουν απόφαση για το αν θα συνεχιστεί η σεζόν ή όχι.