Επιστολή της ELPA στη Euroleague - Φόβοι και ανησυχίες των παικτών για επανέναρξη της σεζόν!

Η ELPA, η Ένωση Παικτών της Euroleague, απέστειλε επιστολή στη διοργανώτρια αρχή, με την οποία οι παίκτες εκφράζουν φόβους και ανησυχίες. Στις 12:00 η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Euroleague με τις ομάδες-μετόχους.

Επιστολή της ELPA στη Euroleague - Φόβοι και ανησυχίες των παικτών για επανέναρξη της σεζόν!

Οι αρχηγοί και οι παίκτες των ομάδων της Euroleague που πήραν μέρος στην τηλεδιάσκεψη με την ECA και τον Τζόρντι Μπερτομέου, στην πλειονότητά τους τάχθηκαν κατά της επανεκκίνησης της σεζόν και πλέον αυτό είναι επίσημο.

Euroleague: Αρνητικοί οι παίκτες για να συνεχιστεί η σεζόν!

Η ELPA, η Ένωση Παικτών της Euroleague, απέστειλε επιστολή στη διοργανώτρια αρχή, με την οποία οι παίκτες εκφράζουν φόβους και ανησυχίες:

* Για την υγεία τη δική τους αλλά και των οικογενειών τους.

* Για τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών μετά από δύο μήνες απραξίας.

* Για το σοβαρό ζήτημα που υπάρχει με 70 παίκτες που βρίσκονται στις ΗΠΑ και είναι αμφίβολο όχι μόνο αν θα θελήσουν να επιστρέψουν στην Ευρώπη, αλλά και πότε θα μπορέσουν να το κάνουν.

«Η Turkish Airlines θέλει τη συνέχιση της Euroleague στην Τουρκία»

H ELPA κάνει επίσης αναφορά και για την ανταγωνιστικότητα που θα έχουν οι ομάδες, κάτι που ίσως πλήξει το κύρος της διοργάνωσης.

Στις 12:00 τη Δευτέρα (25/5) θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη μεταξύ της Euroleague και των 11 ομάδων που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο και θα λάβουν απόφαση αν θα συνεχιστεί η σεζόν ή όχι. Στις 17:30 την ίδια μέρα θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Τζόρντι Μπερτομέου, όπου θα ενημερώσει για τα καθέκαστα.