«Η Turkish Airlines θέλει τη συνέχιση της Euroleague στην Τουρκία»

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Turkish Airlines δείχνει διατεθειμένη να καλύψει το κόστος της Euroleague μέχρι το φινάλε της, ώστε αυτή να ολοκληρωθεί στην Τουρκία. 

«Η Turkish Airlines θέλει τη συνέχιση της Euroleague στην Τουρκία»

Στο κόλπο της φιλοξένισης της Euroleague για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν και εφόσον αυτή τελικά συνεχιστεί, μπαίνει η Τουρκία σύμφωνα με δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η «nova.rs» αναφέρει πως η Αττάλεια ή η Κωνσταντινούπολη παίζουν «δυνατά» για να διοργανώσουν το υπόλοιπο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο μπάσκετ. Και αυτό, κατόπιν επιθυμίας της Turkish Airlines, η οποία είναι χορηγός της Euroleague και φαίνεται διατεθειμένη να καλύψει το κόστος της διοργάνωσης, μέχρι το φινάλε της. Ελλάδα, Σερβία, Γερμανία και Λιθουανία θεωρούνταν υποψήφιες έως και σήμερα.

Euroleague: Αρνητικοί οι παίκτες για να συνεχιστεί η σεζόν!

Παρόλα αυτά ύστερα από την τηλεδιάσκεψη του Τζόρντι Μπερτομέου με τους παίκτες των ομάδων, φάνηκε πως η πλειοψηφία δεν επιθυμεί συνέχιση της σεζόν, οπότε όλα παραμένουν ανοιχτά σχετικά με το μέλλον της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Δευτέρα (25/05), όταν και θα γίνει τηλεδιάσκεψη της Euroleague με τις 11 ομάδες που είναι μέτοχοι, για να ψηφίσουν.