ΤΣΣΚΑ: Έδωσε άδεια στους παίκτες της να φύγουν από τη Ρωσία

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διέκοψε τις προπονήσεις της και οι ξένοι παίκτες της είναι ελεύθεροι αν το θελήσουν να πάνε στις πατρίδες τους.

ΤΣΣΚΑ: Έδωσε άδεια στους παίκτες της να φύγουν από τη Ρωσία

Το παράδειγμα του Ολυμπιακού, της Ζαλγκίρις, της Μιλάνο και συνολικά έξι ομάδων της Euroleague, ακολούθησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με κάθε αγωνιστική δραστηριότητα να έχει αναβληθεί ή διακοπεί, οι πρωταθλητές Ευρώπης αποφάσισαν να διακόψουν και τις προπονήσεις τους και να δώσουν άδεια στους παίκτες τους ώστε να πάνε στις οικογένειές τους και οι ξένοι στις πατρίδες τους.

Είναι ενδεικτικά μάλιστα τα λόγια του προέδρου της ΤΣΣΚΑ Αντρέι Βατούτιν, που ανέφερε: «Αναλύσαμε τις τελευταίες πληροφορίες από τις αρμόδιες αρχές, την Euroleague και τη VTB League, και πήραμε την απόφαση να μην συνεχιστούν οι καθημερινές προπονήσεις.

EuroLeague: «Η διοργάνωση θα συνεχιστεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες - Ίσως και με νέο φορμάτ»

Ο σύλλογος θα κάνει ότι είναι δυνατό για να παρέχει τη δυνατότητα σε όλους να παραμείνουν σε φόρμα, όσοι συνεχίσουν να βρίσκονται στην Μόσχα. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες θα παραμείνουν σε φόρμα, όπου κι αν βρίσκονται, σε περίπτωση που επανεκκινήσουν οι διοργανώσεις.

Ελπίζουμε για το καλύτερο, αλλά αυτή την ώρα δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Θα επιστρέψουμε, δεν λέμε αντίο».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ντάνιελ Χάκετ πρόσφατα είχε αναφέρει πως στη Ρωσία δεν φαίνονται και πολύ οργανωμένα τα πράγματα για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Χάκετ: «Στη Ρωσία είναι ασαφείς οι πληροφορίες για τον κορονοϊό»