Έφυγε ο Ντιλέινι για τις ΗΠΑ χωρίς άδεια από την Μπαρτσελόνα

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε εκφράσει τον φόβο του να μην κλείσουν εντελώς οι αεροπορικοί δίοδοι για την Αμερική, ωστόσο δεν είχε την άδεια από την Μπαρτσελόνα.

Έφυγε ο Ντιλέινι για τις ΗΠΑ χωρίς άδεια από την Μπαρτσελόνα

Για την πατρίδα του, στις ΗΠΑ, έφυγε ο Μάλκολμ Ντιλέινι από τη Βαρκελώνη, χωρίς όμως- όπως αναφέρει η Mundo Deportivo- να έχει πάρει άδεια από την Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: Ο Ντιλέινι θέλει να φύγει από την Ισπανία και να επιστρέψει στις ΗΠΑ

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν αλλά με οψιόν, είχε εκφράσει πάρα πολλές φορές στα social media την αντίθεσή του, να μην δίνουν άδεια οι ομάδες για να φύγουν οι παίκτες. Γι αυτό τον λόγο είχε εξάρει και την απόφαση του Ολυμπιακού να επιτρέψει στους παίκτες του, όσοι ήθελαν να αποχωρήσουν για τις πατρίδες τους.

Μία από τις φοβίες του μάλιστα ήταν να μην κλείσουν εντελώς οι αεροπορικοί δίοδοι για την Αμερική και μείνει μακριά από την οικογένειά του.

Nτιλέινι για Euroleague: «Κανείς δεν θέλει να παίξει τον Ιούλιο»

Πήρε την απόφαση να φύγει όσο υπήρχε χρόνος, ώστε να βρεθεί με την οικογένειά του, καθώς στη Βαρκελώνη ήταν μόνος του, ωστόσο δεν πήρε την άδεια της Μπαρτσελόνα και ίσως να έχει… θέματα στη συνέχεια. Ίδωμεν…