Μπαρτσελόνα: Ο Ντιλέινι θέλει να φύγει από την Ισπανία και να επιστρέψει στις ΗΠΑ

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, θέλει να αναχωρήσει από την Ισπανία- η οποία μπήκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης- για την Αμερική πριν απαγορευτούν εντελώς οι αεροπορικές πτήσεις, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μπαρτσελόνα: Ο Ντιλέινι θέλει να φύγει από την Ισπανία και να επιστρέψει στις ΗΠΑ

Από τη στιγμή που υπάρχει αναστολή στα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και στην Euroleague πολλοί Αμερικανοί έχουν εκφράσει ακόμα και δημόσια την επιθυμία τους να πάνε στην πατρίδα τους, ανήσυχοι και προβληματισμένοι από την πανδημία του κορονοϊού για τις οικογένειές τους.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι που έχει αποδείξει πως δεν τον νοιάζει να εκφράζει στα social media αυτά που πιστεύει και τα «θέλω του», σύμφωνα με τη Mundo Deportivo θέλει να αναχωρήσει από την Ισπανία- η οποία μπήκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης- για την Αμερική πριν απαγορευτούν εντελώς οι αεροπορικές πτήσεις.

Ντίξον και Όγκαστ κατά της τουρκικής λίγκας (pics)

Ο Μπριάντε Ουέμπερ μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που παίζει στη Γαλλία, αναρωτήθηκε αν οι χώρες της Ευρώπης αφήνουν τους παίκτες τους να φύγουν, όπως έκαναν στη Κίνα και την Ιταλία και ο άσος της Μπαρτσελόνα πήρε αμέσως θέση απαντώντας πως, «όχι, αλλά αυτό πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Θυμίζουμε πως η Ζαλγκίρις είναι η πρώτη ομάδα που το έκανε. Επέτρεψε σε παίκτες και προπονητές να πάνε στις χώρες τους και να επιστρέψουν όταν και αν ξεκινήσει και πάλι η Euroleague, καθώς το πρωτάθλημα Λιθουανίας διακόπηκε οριστικά και η Ζαλγκίρις κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ζαλγκίρις: Πρωταθλήτρια και… ελεύθεροι όλοι! (pics)