Nτιλέινι για Euroleague: «Κανείς δεν θέλει να παίξει τον Ιούλιο»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι αγωνιά για τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τον γκαρντ της Μπαρτσελόνα να εύχεται να τελειώσει η Euroleague το αργότερο τον Ιούνιο και να μην τραβήξει έως τον Ιούλιο. 

Nτιλέινι για Euroleague: «Κανείς δεν θέλει να παίξει τον Ιούλιο»

O Mάλκολμ Ντιλέινι αποτέλεσε μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού. Η Μπαρτσελόνα έφερε στη Βαρκελώνη τον 30χρονο γκαρντ, ο οποίος στην τρέχουσα σεζόν έχει κατά μέσο όρο 10,2 πόντους και 4,8 ασίστ σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Ο πρώην γκαρντ των Μπάγερν Μονάχου και Λοκομοτίβ Κουμπάν (είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα) εξέφρασε τον προβληματισμό του αλλά και την αγωνία του για τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ λόγω του κορονοϊού. Εύχεται η διοργάνωση να καταφέρει να ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο, επισημαίνοντας πως θα είναι... εφιάλτης να γίνουν τα ματς και τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Ελπίζω να τελειώσει τον Ιούνιο. Δεν γίνεται να πάει πιο μετά από αυτό. Κανείς δεν θέλει να παίξει τον Ιούλιο. Οι ομάδες ήδη πλήττονται οικονομικά και είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν έξτρα χρήματα για να πληρωθούμε και άλλον ένα μήνα. Και οι παίκτες παίζοντας για το… τίποτα αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να τραυματιστούν και να έχουν πρόβλημα στην καριέρα τους. Στο NBA μπορούν να το κάνουν. Εκεί πληρώνουν 12 μήνες».