Μπαρτσελόνα: Μείωση 70% στους μισθούς- Ενοχλημένοι οι παίκτες (pic)

Κλωτσάνε οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην μείωση στους μισθούς που αποφάσισε η διοίκηση.

Μπαρτσελόνα: Μείωση 70% στους μισθούς- Ενοχλημένοι οι παίκτες (pic)

Καθόλα αρνητικοί και ενοχλημένοι είναι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην πρόταση που τους κατατέθηκε από τη διοίκηση για περικοπή μισθών, ώστε να μειωθεί η χασούρα από την αναστολή των πάντων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Mundo Deportivo είχε αποκαλύψει την απόφαση του Καταλανικού συλλόγου που αφορά τους παίκτες όλων των ομάδων τους και μάλιστα μεταφέρθηκε στον αρχηγό του μπάσκετ Άντε Τόμιτς, με σκοπό να τη μεταφέρει στους συμπαίκτες του.

Μπαρτσελόνα: Περικοπές στους μισθούς παικτών - Ενήμεροι στο μπάσκετ από τον Τόμιτς

Εδώ να πούμε πως ο Πάου Ρίμπας είχε διαψεύσει στα social media, κάτω από την είδηση της Mundo το συγκεκριμένο και επέμενε στον δημοσιογράφο της εφημερίδας πως δεν ισχύει.

Με νέο δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα τονίζει λοιπόν πως η μείωση των μισθών στους παίκτες του μπάσκετ – που φέτος υπάρχουν πολύ ακριβά συμβόλαια- είναι της τάξης του 70%. Μεταφέρθηκε αυτό στους παίκτες από τους αρχηγούς, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» διαφωνούν όπως ήταν αναμενόμενο και είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι.

Μένει να δούμε την κίνησή του, καθώς είναι δεδομένη η ενημέρωση των μάνατζέρ τους, με τη διοίκηση να τους έχει μεταφέρει πως θέλει άμεσα την απάντησή τους.