Μπαρτσελόνα: Περικοπές στους μισθούς παικτών - Ενήμεροι στο μπάσκετ από τον Τόμιτς

Περικοπές στους μισθούς των παικτών αποφάσισε η Γ.Σ. που είχαν στη Μπαρτσελόνα, ούτως ώστε να είναι βιώσιμη η ομάδα, μετά τη ζημία, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Άντε Τόμιτς ενημέρωσε ήδη τους συμπαίκτες του.

Μπαρτσελόνα: Περικοπές στους μισθούς παικτών - Ενήμεροι στο μπάσκετ από τον Τόμιτς

Περικοπές στους μισθούς των παικτών αποφάσισε η Γενική Συνέλευση που είχαν στη Μπαρτσελόνα, ούτως ώστε να είναι βιώσιμη η ομάδα, μετά τη ζημία που υπέστη και συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον σύλλογο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει να πάρει αυτό το μέτρο ώστε να μειωθούν τα έξοδά της και η αλήθεια είναι πως έχει υπέρογκα συμβόλαια, ειδικά στην ποδοσφαιρική ομάδα. Οι παίκτες του συλλόγου ανέμεναν μία τέτοια απόφαση, αλλά δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ακόμη.

Η πρόθεση όμως έχει ήδη διαμηνυθεί στον Άντε Τόμιτς, τον αρχηγό του μπασκετικού τμήματος με «αποστολή» να ενημερώσει ο Κροάτης σέντερ τους συμπαίκτες του, κάτι που ήδη έπραξε.

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τους μάνατζέρ τους, οι οποίοι μελετούν νομικά το όλο θέμα και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις, για το αν θα δεχτούν περικοπές στους μισθούς και σε τι ποσοστό θα είναι αυτές.