Έβαλαν μυαλό οι Τούρκοι και ανακοίνωσαν πως το πρωτάθλημα μπάσκετ διακόπτεται

Χρειάστηκε να πεθάνουν 3 άνθρωποι λόγω κορονοϊού για να πάρουν απόφαση στην Τουρκία να διακόψουν το πρωτάθλημα μπάσκετ, το τελευταίο που υπήρχε αγωνιστική δράση στην Ευρώπη. Ανακουφισμένοι δηλώνουν οι παίκτες.

Έβαλαν μυαλό οι Τούρκοι και ανακοίνωσαν πως το πρωτάθλημα μπάσκετ διακόπτεται

Τα κρούσματα από κορονοϊό στην Τουρκία (τα επίσημα) είναι στα 192, ο αριθμός όλο και αυξάνεται, με τρεις ανθρώπους στη χώρα να έχουν χάσει τη ζωή τους από την έξαρση της πανδημίας.

Μέχρι πρότινος όμως το πρωτάθλημα μπάσκετ στην Τουρκία συνεχιζόταν κανονικά παρά τις αντιδράσεις. Παίκτες της Εφές, της Φενέρμπαχτσε, της Γαλατασαράι, της Μπεσίκτας, και όχι μόνο, εξέφραζαν ανοιχτά την αντίθεσή τους στο γεγονός πως υπήρχε αγωνιστική δράση, σε αντίθεση με άλλες χώρες στην Ευρώπη, οι οποίες για να προφυλάξουν τους αθλητές και τις ομάδες είχαν διακόψει κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Τελικά όμως τα δεδομένα άλλαξαν, προς χαρά και ικανοποίηση όλων των αθλητών, των προπονητών και των ομάδων. Η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε τη διακοπή (μέχρι νεωτέρας) του πρωταθλήματος μπάσκετ στην Τουρκία. Και άργησαν...