Φενέρμπαχτσε: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Σλούκας και οι συμπαίκτες του

Παίκτες της μπασκετικής Φενέρμπαχτσε  και ο Σλούκας, αλλά και προσωπικό της ομάδας μεταφέρθηκαν, όπως αναφέρει ο σύλλογος, εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις. Εμφάνισαν συμπτώματα κορονοϊού

Φενέρμπαχτσε: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Σλούκας και οι συμπαίκτες του

Αγωνία στην Τουρκία με παίκτες της μπασκετικής Φενέρμπαχτσε αλλά και προσωπικό της ομάδας να μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Εμφάνισαν συμπτώματα κορονοϊού και όλοι στη γειτονική χώρα αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Τις προηγούμενες ημέρες οι παίκτες και το επιτελείο της Φενέρ υποβλήθηκαν σε εξετάσεις ρουτίνας. Για κάποιους ήταν ανησυχητικές, αφού, όπως αναφέρει η διοίκηση της τουρκικής ομάδας, παρουσιάζουν συμπτώματα κορονοϊού και θα πρέπει να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις έτσι ώστε να είναι βέβαιοι άπαντες εάν είναι θετικοί ή όχι.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι παίκτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ποια μέλη από το τεχνικό τιμ.

Η ενημέρωση από τη Φενέρμπαχτσε

«Μετά από ελέγχους ρουτίνας στην πρώτη ομάδα, ορισμένοι από τους παίκτες της ομάδας και υπάλληλοι του διοικητικού προσωπικού αντιμετώπισαν νέους τύπους συμπτωμάτων του κορονοϊού. Με την ανίχνευση των συμπτωμάτων, το ιατρικό μας επιτελείο παρενέβη αμέσως και η ομάδα μας κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο για νέες εξετάσεις».

Τα κρούσματα σημειώθηκαν σε αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής αριθμό παικτών αλλά και του διοικητικού τιμ της ομάδας και, με απόφαση της υγειονομικής επιτροπής του συλλόγου, μεταφέρθηκε μεγάλος αριθμός από αυτούς σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για περαιτέρω εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι στον τουρκικό σύλλογο αγωνίζεται ο διεθνής Έλληνας γκαρντ Κώστας Σλούκας, ενώ προπονητής είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.