AS: «Σε κίνδυνο το Ολυμπιακός-Ρεάλ»

Δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν στην ιβηρική και δη τη Μαδρίτη με την απόφαση της Euroleague για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, από τη στιγμή η Ρεάλ θα ταξιδέψει μετά στον Πειραιά. 

AS: «Σε κίνδυνο το Ολυμπιακός-Ρεάλ»

Δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν στην ιβηρική και δη τη Μαδρίτη με την απόφαση της Euroleague για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, από τη στιγμή που την μεθεπόμενη αγωνιστική το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο θα ταξιδέψει στον Πειραιά και το «Ειρήνης και Φιλίας», για την 20η αγωνιστική.

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Αυθημερόν στη Γένοβα και οδικώς 144 χιλιόμετρα στο Μιλάνο

Οι Ισπανοί εκδηλώνουν την ανησυχία τους, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Μιλάνο, έστω σε άλλη πόλη αρχικά (Γένοβα) αλλά από εκεί οδικός για την πόλη της μόδας και αναφέρουν μάλιστα και τη ρητή οδηγία της Ελληνικής Πρεσβείας στη Ρώμη που τονίζει πως «όποιος ταξιδέψει στην Ιταλία θα πρέπει στη συνέχεια να απομονωθεί (καραντίνα) για 14 ημέρες.

Ισπανία: Με κλειστές πόρτες το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα στην ACB

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μην αφορούν τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τον Ερυθρό Αστέρα που θα ακολουθήσει, με την «As» να τονίζει πως τα δύο ματς είναι στον «αέρα».