O Γιαννακόπουλος, καθ' οδόν για το ΣΕΦ, ζητά την τιμωρία του Ολυμπιακού από τη Euroleague! (vid)

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω ανακοίνωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ζητά από την Euroleague την τιμωρία του Ολυμπιακού επειδή έστειλε έγγραφο στην Αστυνομία ζητώντας να μην του επιτραπεί η είσοδος στο ΣΕΦ.

O Γιαννακόπουλος, καθ' οδόν για το ΣΕΦ, ζητά την τιμωρία του Ολυμπιακού από τη Euroleague! (vid)

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά την τιμωρία της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη EuroLeague επειδή «επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας».

Αναλυτικά:

Με τεράστια έκπληξη ενημερωθήκαμε για μια επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε (!) και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: O Γιαννακόπουλος πάει στο ΣΕΦ παρά το αίτημα απαγόρευσης του Ολυμπιακού

Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει «πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών» τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει - αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην μπει στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος

Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τόσο από την Eurolegaue όσο και από την ελληνική Δικαιοσύνη για τις έμμεσες απειλές που διατυπώνονται σε αυτή την επιστολή.

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είναι καθ' οδόν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας προς το ΣΕΦ»