Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην μπει στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος

Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, η πειραϊκή ΚΑΕ ζήτησε από την Αστυνομία και τον Εισαγγελέα, να μην επιτραπεί η είσοδος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός  ζήτησε να μην μπει στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το ενδεχόμενο δεν έχει ξεκαθαριστεί, αλλά η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω εγγράφου στις αρμόδιες αρχές, ζήτησε να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο στον ισχυρό άνδρα της "πράσινης" ΚΑΕ.

EuroLeague: Ήρθε η ώρα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επίσημο έγγραφο, σε Αστυνομία και Εισαγγελία, με τους Πειραιώτες να ζητούν τα εξής: "ως προληπτικό μέτρο για τη διασφάλιση της διεξαγωγής του αγώνα σε συνθήκες ασφαλείας και ευ αγωνίζεσται να μην επιτραπεί η είσοδός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ".

LIVE: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (21:00)

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είχε συνοδεύσει και πέρσι την αποστολή της ομάδας του στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός με επίσημο έγγραφο στην Αστυνομία και τον Αθλητικό Εισαγγελέα ζήτησε να μην επιτραπεί η είσοδος του στο φαληρικό κλειστό, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.