Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: O Γιαννακόπουλος πάει στο ΣΕΦ παρά το αίτημα απαγόρευσης του Ολυμπιακού

Μπορεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός να έστειλε έγγραφο με το οποίο ζητά να απαγορευτεί η είσοδος στο ΣΕΦ στον Γιαννακόπουλο, ωστόσο ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας του στο Φαληρικό κλειστό. Μένει να φανεί αν θα του επιτραπεί η είσοδος. 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: O Γιαννακόπουλος πάει  στο ΣΕΦ παρά το αίτημα απαγόρευσης του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε έγγραφο σε Αστυνομία και Αθλητικό Εισαγγελέα μέσω του οποίου ζητά να απαγορευτεί η είσοδος στο ΣΕΦ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Παρ΄όλα αυτά, ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας του στο Φαληρικό κλειστό, όπως είχε συμβεί και πέρσι.

LIVE: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (21:00)

Ο ίδιος φρόντισε να το κάνει γνωστό με απανωτές αναρτήσεις του στα social media που διατηρεί, "ανεβάζοντας" το έγγραφο που απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στις αρμόδιες αρχές και εν συνεχεία τόνισε πως θα κατέβει στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός: «Δώσε στην ομάδα μας δύναμη με την δύναμη της φωνής σου» (vid)

Η θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι γνωστή και πλέον το μπάλακι περνάει στα χέρια των αρμόδιων αρχών. Μένει να δούμε αν θα του επιτραπεί η είσοδος από την αστυνομία τη στιγμή που θα πάει να εισέλθει στο "Ειρήνης και Φιλίας".