Παναθηναϊκός - Λαμόνικα: Μία «παθιασμένη» σχέση (vid)

Ο Λουίτζι Λαμόνικα έχει μεγάλη προϊστορία με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιταλός διαιτητής έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο των «πρασίνων». Τα παράπονα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Παναθηναϊκός - Λαμόνικα: Μία «παθιασμένη» σχέση (vid)

Οι σχέσεις του Λουίτζι Λαμόνικα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον ισχυρό άντρα αυτής, Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν μεγάλη προϊστορία αφού ουκ ολίγες φορές, ο Ιταλός ρέφερι έχει βρεθεί στο στόχαστρο των πράσινων.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Επίθεση στους διαιτητές, στο «Υγεία» ο Λαμόνικα

Ο Τούρκος ρέφερι Μαγκουλκότς για την επίθεση στον Λαμόνικα: «Προφανώς ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Η τελευταία φορά ήταν μάλιστα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (στις 6 Δεκεμβρίου) για τον πρώτο γύρο της EuroLeague. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, στο κάτω μέρος της οθόνης φαίνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να εκφράζει έντονα τα παράπονά του στον Λουίτζι Λαμόνικα λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Τι είπε ο Λαμόνικα για την επίθεση που δέχθηκε στη Λεωφόρο Κηφισίας

Ο Λαμόνικα περιγράφει αναλυτικά την επίθεση που δέχθηκε στο ταξί μετά το Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα

Το συγκεκριμένο ματς, για το οποίο ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί, έμεινε στην… ιστορία για την φραστική επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην υπεύθυνη ασφαλείας της EuroLeague, Θάλεια Μήτση και πιο συγκεκριμένα για την φράση του: «Να κινηματογραφήσεις τον Λαμόνικα, άντε γαμ**** . Φύγε από δω. Μας έχεις διαλύσει τις τελευταίες 48 ώρες». Φράση η οποία και είχε αναγραφεί στην έκθεση της Θάλειας Μήτση η οποία ήταν στο ΟΑΚΑ και την περασμένη Παρασκευή στο παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός.

EuroLeague για επίθεση σε Λαμόνικα: «Αν ξαναγίνει, τέλος οι αγώνες στην Ελλάδα!»

Αυτό βέβαια ήταν ένα πρόσφατο περιστατικό στη σχέση Παναθηναϊκού - Λαμόνικα, αφού στο παρελθόν έχουν υπάρξει πάρα πολλά… επεισόδια.