Ο Τούρκος ρέφερι Μαγκουλκότς για την επίθεση στον Λαμόνικα: «Προφανώς ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Ο Toύρκος διαιτητής Εμίν Μογκουλκότς περιέγραψε την επίθεση στον Λουίτζι Λαμόνικα μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα για την 25η αγωνιστική της Εuroleague

Ο Τούρκος ρέφερι Μαγκουλκότς για την επίθεση στον Λαμόνικα: «Προφανώς ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Ο Εμίν Μογκουλκότς ήταν ένας εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης και μάλιστα βρέθηκε στο ίδιο ταξί με τον Λαμόνικα όταν έγινε η επίθεση των κουκουλοφόρων.

Ο Μογκουλκότς δήλωσε στο τουρκικό «Tivibu SPOR»:

«Το μέγεθος της είδησης δείχνει να παίρνει λίγο υπερβολικές διαστάσεις. Ναι, υπήρξε μία επίθεση στο ταξί στο οποίο βρισκόμασταν. Χτύπησαν το αριστερό πλευρικό παράθυρο αρκετές φορές και το έσπασαν. Ο Λουίτζι Λαμόνικα, που καθόταν σε εκείνη την πλευρά, τραυματίστηκε από τα θραύσματα. Είχε αιμορραγία σε αρκετά σημεία του προσώπου του. Επειδή εγώ καθόμουν στη μέση, πάνω μου έπεσαν μόνο μερικά κομμάτια γυαλί. Δεν έχω κάποιον τραυματισμό. Πήγαμε στο νοσοκομείο, λόγω των τραυμάτων του Λουίτζι. Αφού καθάρισαν το πρόσωπό του, δώσαμε κατάθεση στην Αστυνομία. Μετά από αυτό, επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο μας.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Επίθεση στους διαιτητές, στο «Υγεία» ο Λαμόνικα

Δεν έχουμε ιδέα ποιοι ήταν αυτοί που μας επιτέθηκαν. Και οι δύο μοτοσυκλέτες εμφανίστηκαν ξαφνικά, χωρίς να έχουν πινακίδες κυκλοφορίας και οι άνθρωποι που μας επιτέθηκαν φορούσαν μάσκες. Δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτε, οπότε δεν θα ήταν σωστό να πούμε οτιδήποτε. Παρά ταύτα, από την πόλη στην οποία βρισκόμαστε, κάνει άπαντες να πιστέψουν ότι αυτοί που μας επιτέθηκαν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Προφανώς, όμως, δεν ξέρουμε ποιοι ήταν.

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για την επίθεση σε Λαμόνικα

Δεν έγινε τίποτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όλα ήταν νορμάλ. Σε ό,τι έχει να κάνει με το αποτέλεσμα του αγώνα, δεν αντέδρασαν (οι γηπεδούχοι) επειδή ηττήθηκαν από δικά τους λάθη. Δεν υπήρχε καμία διαμαρτυρία όταν φύγαμε».